متخصصان چینی در یک مطالعه جدید دریافتند که پلی‌فنول‌ها می‌توانند از اعصاب نخاع در برابر فشار اکسیدیته حفاظت کنند.

پزشکان چینی می‌گویند بنابر نتایج این مطالعه پلی‌فنول‌های موجود در چای سبز آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند که می‌توانند در موارد آسیب‌دیدگی از اعصاب نخاع محافظت کنند و میزان تولید رادیکال‌های آزاد را که مولکول‌های مضر برای بدن هستند، کاهش دهند.

«جیانبو ژائو»، متخصص ارشد این مطالعه گفت: در بررسی‌های آزمایشگاهی روی موش‌ها مشخص شد عصاره چای سبز به طور قابل توجهی فشار اکسیدیته را پایین می‌آورد.

فشار اکسیدیته همچنین فاکتور مهمی در جراحت‌های ثانویه پس از آسیب دیدگی نخاع به حساب می‌آید. انباشت پس‌ماندهای اکسیداسیون موجب بروز مجموعه‌ای از تاثیرات مضر از جمهل آسیب‌دیدگی DNA و اکسیداسیون پروتئین می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از خلیج تایمز، به گفته متخصصان چینی نتایج این مطالعه همچنین حاکی از وجود شیوه درمانی برای بهبود و بازتولید اعصاب پس از آسیب‌دیدگی نخاع است.



تاريخ : | | نویسنده : funny98 |
رپورتاژ
چاپ کتاب در یک ماه با هزینه زیر یک میلیون تومان
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
پذیرش مقاله در مجلات معتبر ISI و اسکوپوس
روغن زالو چیست؟
نقش دینگ در صنعت حمل و نقل
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
تحلیل آماری
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
نمایندگی برندها در ایران
روش انتخاب اسباب بازی مناسب کودکان
سامانه جامع مشاغل شهرری
فال حافظ
فروش جوجه بوقلمون - اردک - مرغ بومی - شترمرغ
طراحی سایت با شرکت وب افرا
معرفی تورهای ارزان شهرهای آنتالیا استانبول و اروپا روسیه
نکاتی در باره کامل بودن تجهیزات تالار عروسی
بلیط های چارتری ارزان قیمت
بهترین روش انتخاب آتلیه عروس
طراحی سایت اصفهان |طراحی سایت حرفه ای | سئو تضمینی سایت
معرفی جاذبه های گردشگری گلستان شهرکرد و تور نوروز ۹۶ قشم کیش مشهد

لینک های مفید
آموزش مجازی | بیوگرافی ۹۸ | تجهیزات تالار | کاغذ دیواری | کاغذ دیواری |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ


.: :.